ARCKEZELÉSEK ILCSI KOZMETIKUMOKKAL



AHA SAVAS BIOLÓGIAI HÁMLASZTÁS
Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte újjászületik. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigmentfolt- és futószemölcs-kezeléseket, vagy a tisztító kezeléseket használhatjuk szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére.Problémás bőrnél kúra szerűen is ajánlott:
első héten 3x, második héten kétszer és a harmadik héten 1x, csodálatos eredményt ad.

PATTANÁSOS, ZSÍROS BŐR KEZELÉSE Az első tennivaló a pattanások megjelenésekor a bőr rendszeres és megfelelő tisztításának bevezetése egyrészt otthon, másrészt szakképzett kozmetikus segítségével. Itt az ideje áttérned a szappanos mosakodásra, amely nemcsak tisztítja a bőrt, hanem megszabadítja a regenerálódást gátló, felvastagodott szarurétegtől! Az Ilcsi Fekete szappan ideális, mert megnyugtatja a gyulladt, érzékeny bőrt.
Szerencsére a természet gondoskodott róla, hogy egészségesen, a fitoösztrogének, vagyis a növényi hormonok bevetésével küzdjük le a problémát.
A fitoösztrogének hatása sokkal gyengébb, mint a női ösztrogéné, mégis segítik az emberi hormonháztartást jó irányba befolyásolni, kiegyenlíteni. Nemcsak a pattanásos bőrre van jó hatásuk. Fogyasztásukkal csökken a mell, a prosztata és a méh rákos megbetegedésének esélye, és az emésztőszervi rák rizikója. Sőt! Erősítik az immunrendszert, megelőzik a szívbetegségeket, és rendbe hozzák a bőr irritált, érzékeny állapotát, jó keringésűvé, fiatalossá, feszessé teszik.
Fitoösztrogén tartalmuk miatt a lenmagon kívül a vörös here, a barátcserje érett magjai, a komló tobozocskái, magjai, a jukka virágbimbói, a paradicsom, és a csípős paprika húsa és magjai a legkiemelkedőbbek. A tudósok azt ajánlják, hogy iktassunk be étkezésünkbe minél több borsót, babot, lencsét, csírákat, káposztaféléket, sárgarépát, áfonyát, fokhagymát, paprikát, abból is lehetőleg a csípőset, paradicsomot és gabona magvakat.

SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐR KEZELÉSE
Az utóbbi években ugrásszerűen megnőtt a túlérzékeny, allergiára, gyulladásra hajlamos bőrűek aránya, akiknek bőre mindenre pirosodással reagál, viszkető foltok keletkeznek rajta, hámlik, nagyon száraz érzésű, és szinte semmilyen kezelést nem visel el. Az ilyen érzékenység általában a világos bőrű, világos szemű emberekre jellemző, akiknél a verejtékmirigyek alig működnek. Az érzékeny bőr kialakulásáért mégis legtöbbször a túlcivilizált életforma, a kevés mozgás, a helytelen táplálkozás, a vegyszerekkel szennyezett környezet, és a félrevezető reklámok hatására kialakult szakszerűtlen bőrápolás a felelős. Az érzékeny, vízhiányos bőrök kezelésére a csipkebogyó családot ajánljuk. A Csipkebogyó habkrém hidratál, vitaminizál, csökkenti a bőr gyulladt állapotát és a faggyúmirigyek működését. A reggeli és esti szappanos mosakodás után a krém alá, nyáron pedig a krémek helyettesítésére használd a Rozi gélt, amely az ereket összehúzza, a bőrt nyugtatja! Regeneráló pakolásaként az Ilcsi Csipkebogyó zselét javasoljuk.A szappanos mosakodás azonban nem mindig elegendő a bőr felkészítésére, a regeneráló kezelések és problémamegoldó-ápoló kozmetikumok befogadására. Ekkor vetjük be a „csodafegyvert”, a kétkomponensű Ilcsi gyümölcssavas hámlasztó maszkot, melynek hatására minden bőrtípus szabadon fellélegezhet. A gyümölcssavas kúrához az almát, szőlőt, naspolyát tartalmazó Ilcsi AHA-s biológiai hámlasztó peelinget használjuk, amely megvékonyítja a szigetelő szarupikkelyeket. A maszk tetejére az erős paprikát is tartalmazó Esemény előttipakolás kerül, amely a keringés fokozásával feléleszti a bőrt. A felesleges, leoldott szarulemezkék beleragadnak a maszkba, így száradás után azokat is lehúzzuk. Már az első pakolás után sima, bársonyos, rózsás bőrt kapunk, és a további pakolások, krémek tökéletesen fel tudnak szívódnak.

RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS

Az évek múlásával minden bőrtípusnál természetes jelenség a bőr lazulása, hervadása. Már sok huszonévesnek is szarkalábas a szeme, hiszen nemcsak a kor, de az örökletes tényezők és az egészségtelen életmód is befolyásolják a bőr szöveteinek lazulását, petyhüdtté válását.
A bőr életerejét a csodálatos növények regeneráló anyagaival, zsír- és vízoldású vitaminjaival, bioflavonoidjaival, szépítő növényi hormonokkal, azaz fitoösztrogénekkel, és a kiváló kötőszövet-regeneráló oligomerikus proanthocianidinekkel, a szőlőmagban található OPC-kkel is fokozhatjuk.
A már kialakult ráncok kezeléséhez viszont nem elegendő pusztán krémekkel, zselékkel, pakolásokkal dolgoznunk, hanem elektromos-, elektromágneses-, tornáztató-, energetizáló-, oxigenizáló kezeléseket kell bevetnünk, hogy élettel, fiatalsággal töltsük fel a megfáradt bőrt. A különböző elektromos kezelésekkel a bőr típusának megfelelő növényi hatóanyagok a bőr mélyebb rétegeibe is eljutnak, ugyanakkor lazítanak, relaxálnak, amivel szintén az öregedés ellen dolgozunk. Ilcsi elektromos gépei: a Kispofozó, a Revi Face, a Delejező, vagy az ultrahangos és interferenciás kezelésekre alkalmas All Round Bőrfeszesítő elsimítják arcodról a gondok és az idő múlásának barázdáit.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése