24 KARÁTOS ARANYKEZELÉS

ARANYKEZELÉS Több ezer éves múltra tekint vissza az arany bőrre való jótékony fiatalító hatása mint ahogy az orvostudomány is széles körben alkalmazza különböző betegségek esetén és plasztikai sebészetAz aranynak számos sejtfolyamatra van hatása:
- stimulálja a bőr biokémiai folyamatait úgymint a sejtosztódás, kollagén-elasztin szintézis
- a bőr elektromos tulajdonságait befolyásolja , emeli a sejtek rezgésszintjét
- háromszor annyi vizet tud megkötni a bőrben mint más hatóanyagok
- szabályozza az immunfolyamatokat, méregtelenít
- maximalizálja a hatóanyagok hatásmechanizmusát és a bőrbe való bejutását, "bezárását"
- gyulladáscsökkentő hatású24 karátos aranymaszk, hyaluronsavval, tengeri eredetű mikro-kollagénnel.
Az arany a gazdagság és a fényűzés szimbóluma. Keleten már évszázadok óta gyógyító elixírnek számít és ma már az egyik legdivatosabb kozmetikai kezelés hatóanyaga.
A megereszkedett ráncos, fáradt bőrrel az arany kezelés csodát tesz! A készítményben lévő hatóanyagok feltöltik, pozitívan befolyásolják a sejtmátrixot. Beindul a kollagén-, elasztin-szintézis, illetve hatással van az enzimtermelődésre. Az arc kontúrja látványosan megemelkedik, a kezelés végére a liftinghatás szemmel láthatóvá válik. Az arany-kezelést fitohormonokat tartalmazó készítményekkel is kombinálhatjuk. Így a kezelés nemcsak látványos, hanem tartós is lesz.
A 24 Karátos arany kezelés menete

Letisztítás után lepeelingezzük az arcbőrt, ezután felrakjuk a bőrre a 24 karátos arany lemez kéket a kollagént és hyaluronsavat tartalmazó öregedést, gátló ampullát, melyet ultrahanggal juttatunk be . Eközben felkerül a ráncfeltöltő maszk, rendkívül látványos feltölti és kisimítja a arc-szem-körüli ráncokat, halványítja a sötét karikákat. Csökkenti az ödémát, a puffadtság jeleit. Ezek után feltesszük a bőrre a 24 karátos arany lemez kéket és gőzölés közben masszírozzuk. A gőz befejeztével hozzáadjuk a 24 karátos tisztaságú bőrtápláló, szezám-kókusz masszázsolajat, és a teljes felszívódásig masszírozzuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése