Arquebuse Water egy valóságos csoda - lilakozmetika.hu

Arquebuse Water egy valóságos csoda - lilakozmetika.hu

arquebuse_water_24-37-75_50_100ml

A Heavenly Flowers márkanevet viselő Eredeti Arquebuse Water különleges hatásainak köszönhetően, olyan gyors és látványos hatást érhetünk el a bőrápolás, a bőr újjáépítése területén, 100%-ig természetes módon, ami abszolút egyedülálló.


Saját tapasztalatom a kozmetikai kezelés, tisztítás (nyomkodás) után , hogy látványosan lenyugtatja a bőrt, felgyorsítja a sebgyógyulást.

A tini lányom homlokán rendszeres használat mellett elmúltak a csúnya nagy miteszerek, pattanások nem alakultak ki.

A karomon már két éve ekcéma jelentkezett ami az Arquebuse Water 75 gyógynövényes esszencia használatával 1 hónap alatt tűnt  el.


Arquebuse Water 24 gyógynövényes esszencia

Heavenly_Flowers_Eau_d_Arquebusade_24_alfa_450pxAz Arquebuse Water 24 féle gyógynövényének hatóanyagai szinte minden élethelyzetben képesek segíteni. Legyen az szépészeti vagy bőrápolás, vagy otthoni kertészkedés (darázs csípés, tüske szúrás). A gyógynövények hatásainak köszönhetően a horzsolások, vágások, kisebb sebek, konyhai balesetek gyorsan regenerálódnak.
A kéz és az arc teljes fertőtlenítésére is tökéletes a mindennapok során. Gondolunk itt arra, hogy napközben utazáskor járművek használata után, mosdó használat után fertőtlenítés céljából a kezet befújva, vagy melegben az arcunkat befújva, bemasszírozva teljes felfrissülést biztosít, és a fertőtlenítő hatása megvéd sok kellemetlen bacilustól, baktériumtól, amit könnyedén összeszedhetünk a nap folyamán az utcán, közlekedési járműveken, munkahelyen.
Arquebuse Water az arcbőrre és fejbőrre
Az arcbőrre fújva a gyógynövények azonnali hatást fejtenek ki és rendkívül jó közérzetet adnak.
  • A fáradt és ráncos arcbőrt rögtön felfrissíti, a ráncokat kisimítja, így feszessé válik az arcbőre.
  • Percek alatt fiatalos megjelenést biztosít.
  • Borotválkozás utáni arcszesznek is tökéletes.
  •  Regenerálja a bőrt, fokozza természetes ellenálló képességét, üdévé, puhává és bársonyossá varázsolja egész nap folyamán a bőrét.
  • Arcápolásra, pattanások ellen kitűnő, mélyen tisztítja és regenerálja az arcbőrt.
  • A fejbőrbe dörzsölve napi 3–4-szeri használat után megállíthatja a hajhullást és teljesen megszüntetheti a korpásodást. Haja sokkal szebbé és erősebbé válik, fejbőre is egészséges lesz.
Arquebuse Water a testre
A testen lévő bőrproblémákra, viszketegségre, teste bármely bőrfelületének újjáépítésére évszázadok óta a legkiemelkedőbb termék. Megnyugtatja a bőrgyulladásokat, csökkenti a külső behatásoktól bőrön jelentkező irritációkat. Revitalizálja, védi, és táplálja a bőrt. A gyógynövények baktériumölő hatásainak köszönhetően megszünteti a baktériumok által okozott testszagot.
  • Napi használatával tisztálkodás után dezodorként (hónaljat 24 órán keresztül szagmentessé teszi),
  • lábfrissítőként,
  • fogmosás utáni szájfertőtlenítésként (tisztává teszi a szájat és kellemes leheletet biztosít),
  • kellemes komfort érzetet biztosít, felfrissíti, tisztán és higiénikusan tartja testét a nap 24 órájában.
  • Az intim testrészekre a legkiválóbb higiéniai termék.
  • Kitűnő rovarcsípésekre,
  • jótékonyan hathat erekre, gyulladt testrészekre, és izomfájdalmakra.
Arquebuse Water a combokra, lábfejre, a talpra és a lábujjakra
Megelőzi a lábak dagadását, amennyiben reggel tisztálkodás után bemasszírozza a gyógynövény kivonatot lábaiba. A fáradt combokat és vádlit bemasszírozva csökkenti a lábak fáradtságát. Teljesen elveszi egész napra a baktériumok által keltett lábszagot, így frissnek, üdének és tisztának érezheti magát egész nap folyamán.
Napozás után az Arquebuse Water azonnal megnyugtatja és megszünteti a fájdalmat, regenerálja és felfrissíti a bőrt. Kirándulásokra, vakációkra mindig vigye magával, legyen az úti célja akár a hegyekbe vagy éppen egy forró napfényes országba (síelés közben történt baleseteknél, ficamoknál, zúzódásoknál, ha cipője feltöri a lábát, fagyásnál, stb., tengerparti vagy egzotikus nyaralásoknál napégésre, medúza csípésre, rovarcsípésekre bárminemű hámsérülésekre, bőr fertőzésekre).
Használat: fújja az Arquebuse Water-t a kívánt bőrfelületre naponta 5-6-szor, tisztán vagy higítva. Csak külsőleg használja! Alkoholra érzékeny bőrűek hígítva alkalmazhatják! Amennyiben így is érzékeny a bőre az alkoholra abban az esetben ne használja a terméket. Ha a termék bármelyik összetevőjére érzékeny hagyja abba a termék használatát! Száraz hűvös helyen, gyerekektől elzárt helyen tárolja!
A 24 gyógynövényböl készült Arquebuse Water használata kizárólag külsőleg engedélyezett!
Arquebuse Water részletes használati utasítása
- Bőrfoltokra: egy Arquebuse Waterrel átitatott tamponnal naponta 3-4-szer tamponálja a bőrfoltját. Addig végezze ezt míg el nem halványul a bőrfolt vagy teljesen meg nem szűnik. Ez eltarthat 3 – 4 hónapig is, de sokkal előbb is látványos lehet az eredmény.
- Arcon, szájon jelentkező bőrproblémáknál pl. herpesz: fújja be a problémás bőrfelületet, majd simogassa el és hagyja hogy felszívódjon az elixír.
- Nyugtatja az irritált stresszes bőrt: fújja a kívánt bőrfelületre, majd hagyja felszívódni a gyógynövény kivonatot.
- Bőrirritációkra: fújja be a problémás bőrfelületet, majd gyengéden masszírozza be, majd ismételje meg naponta többször.
- Bőrfájdalmakra: fújja be a problémás bőrfelületet, és simogassa bele a gyógynövény kivonatot a bőrébe. Ezt ismételje meg naponta többször.
- Bőrviszketegségre: fújja be a problémás bőrfelületet, és simogassa bele a gyógynövény kivonatot a bőrébe. Ezt ismételje meg naponta többször.
- Bőrfertőzésekre: fújja be a problémás bőrfelületet, majd gyengéden masszírozza be a gyógynövény kivonatot. Ismételje meg naponta többször.
- Bőrsérülésekre: fújja be a sérült bőrfelületet, majd hagyja felszívódni a gyógynövény kivonatot.
- Horzsolásokra: fújja be a sérült bőrfelületet, majd hagyja majd hagyja felszívódni a gyógynövény kivonatot.
- Bőröregedésre: fújja be a problémás bőrfelületet, majd gyengéden masszírozza bele a gyógynövény kivonatot a
bőrébe. Ezt ismételje meg naponta többször.
- A bőr vérkeringésének serkentésére: fújja be a bőrt, majd masszírozza bele, a gyógynövény kivonatot a bőrébe. Ismételje meg naponta többször.
- A bőr újjáépítésére: fújja be a bőrét a kívánt helyen, majd gyengéden masszírozza bele a gyógynövény kivonatot a bőrébe. Ezt ismételje meg naponta többször.
- A bőr ellenálló képességének növelésére: fújja be a kívánt bőrfelületet, majd megfelelő erősséggel masszírozza be.
- A bőr vérkeringésének serkentésére: fújja be a problémás bőrfelületet, majd néhány percig jól masszírozza be.
- Az arcszín természetes javítására: fújja be az arcát 4 – 5 szőr , majd gyengéden de jó alaposan masszírozza bele a bőrébe. Bőre felfrissül és fiatalos lesz pár percent belül.
- Fejbőrproblémákra: fújja be a fejbőrét, majd jól masszírozza bele a gyógynövény kivonatot naponta 3 – 4 szer.
- Hajhullásra, és korpásodásra: fújja a fejbőrére (ne a hajra), és erősen masszírozza be néhány percig, amíg a fejbőr ki nem pirosodik. Ne zavarja ha több hajszála kihullik az erős masszírozástól, mert visszanőnek. A korpásodás, és a hajhullása 4 – 5 napon belül teljesen megszűnik.
- Napégésre, és égésre: fújja a bőrére, majd hagyja felszívódni
- Darázs, szúnyog, és más rovarcsípésekre, medúza csípésekre, csaláncsípésre: az érzékeny megcsípett részt fújja be, majd gyengéden masszírozza a bőrébe.
- Baktériumok szaporodása ellen (pl. reggeli tisztálkodás után, hónalj ápolásnál, lábápolásnál, láb higiéniánál, stb): fújja be a kívánt testrészét, lábát, majd erőteljesen masszírozza be és egész nap folyamán szagmentessé teheti magát. A hónaljnál csak fújja be és enyhén simogassa bele az elixír.
- Fájdalmas izmokra (mindenféle izomfájdalomra kitűnő): fújja be az izmát, majd erősen masszírozza az izmaiba, majd ezt ismételje meg még 2–3-szor 15-20 percen belül
- Nyakmerevségnél: fújja be a nyakát, majd jól masszírozza meg, amíg a fájdalom meg nem szűnik.
- Sport előtti bemelegítésre, sport utáni izomfájdalmakra, és más sérülésekre: bemelegítés előtt fújja be az izmát és jól masszírozza be az izmaiba, sportolás után a problémának megfelelően alkalmazza (pl. horzsolások)
- Rándulásokra, és ficamokra: fújja be a problémás részt naponta többször, majd este borogassa is be Arquebuse Waterrel átitatott kendővel vagy gézzel.
- Horzsolások, ütődésektől keletkezett duzzadásokra, zúzódásokra: fújja be a problémás részt naponta többször majd simogassa el. Az eredmény rövid időn belül látványos.
- Fájós, fáradt lábakra: fújja be a fájós lábát (vádli, combok), majd masszírozza bele a gyógynövény kivonat teljes felszívódásáig.
- Fagyásra: permetezze a bőrfelületre, majd masszírozza el, amennyire tudja.
- Általános jó közérzetre, ha reggeli és esti fürdés után befújjuk az arcbőrt: fújja be az arcbőrét, majd gyengéden masszírozza be, amitől egész nap folyamán friss és üde lesz az arca
A 24 féle gyógynövényből készült Heavenly Flowers Arquebuse Water egy igazi házipatika, ami nem hiányozhat egyetlen család egészség dobozából sem. Itt elsősorban a családanyák figyelmét hívnánk fel, akik általában a család egészség központjai, őrzik és odafigyelnek a gyerekeikre, a férjükre és a nagyszülőkre is. Kirándulásoknál is érdemes betenni a táskába!
Arquebuse Water kiszerelései: 50 ml, 100 ml, 200 ml, 300 ml
Milyen gyógynövényeket tartalmaz a 24 gyógynövényes Arquebuse Water® desztillátum?
Apróbojtorján, betonikafű, borsmenta, cickafarkfű, csomós görvélyfű, édeskömény, ezerjófű, fehér üröm, fekete nadálytő, fekete üröm, gombaernyő, izsóp, lándzsás útifű, mezei zsurló, orbáncfű,orvosi veronika, orvosi zsálya, réti legyező, réti margitvirág, százszorszép, szíveslevelű gubóvirág, varjúháj, vasfű.
Arquebuse Water 37 gyógynövényes esszencia
A 37 féle gyógynövényből készült Arquebuse Water tartalmazza a 24 féle gyógynövényből készült Arquebusade Víz gyógynövényeit. Ebből következően, a 37 féle gyógynövényből készült Arquebuse Watert is használhatja a 24 féle gyógynövényből készült esszencia alkalmazási javaslata szerint is. A 37 féle gyógynövényből készült Arquebuse Water egy komlett házipatika szerepét is könnyedén betölti, továbbá a reménytelen, évek óta nem múló bőrproblémákkal szemben is sok esetben rendkívül eredményes!
Bőrgyógyászok már rendszeresen használják és kitűnő eredményeket értek el a 37 gyógynövényből készült Arquebuse Water gyógynövény esszenciával.
Hosszú kutatásokat és kísérletezéseket követően 13 gyógynövényt választottunk ki és adtunk hozzá a 24 gyógynövényt tartalmazó formulánkhoz.
A célunk az volt, hogy növeljük és szélesítsük az ősi formula hatékonyságát. A gyógynövények gondos kiválasztásával és pontos adagolásának meghatározásával elértük a kitűzött célunkat, és tökéletes szinergiát értünk el, ami megnövelte és kiszélesítette a 37 gyógynövényből készült Arquebuse Water esszenciánk bőrre kifejtett hatásait. A bőrgyógyász orvosok nagy elégedettséggel alkalmazzák kezeléseik kiegészítőjeként.
Arquebuse water használata
Fújja a kívánt bőrfelületre naponta 5-6-szor, tisztán vagy hígítva. Alkoholra érzékeny bőrűek hígítva alkalmazhatják! Amennyiben így is érzékeny a bőre az alkoholra, abban az esetben ne használja a terméket. Ha a termék bármelyik összetevőjére érzékeny, hagyja abba a termék használatát! Száraz hűvös helyen, gyerekektől elzárt helyen tárolja!
A 37 gyógynövényből készült Arquebuse Water-t használhatja úgy is, mint a 24 gyógynövényből készült Arquebuse Water gyógynövény kivonatot. A 37 gyógynövényből készült Arquebuse Water (Eau d’Arquebuse) esszencia használata kizárólag külsőleg engedélyezett!
A bőrgyógyászok, orvosok, természetgyógyászok véleményei, és mások által írt tapasztalatok nem használati javaslatok. A használati javaslattól eltérő módon való alkalmazást kizárólag orvosa vagy a saját felelősségére teheti!
Kiszerelés: 50 ml, 100 ml, 200 ml, 300 ml
Milyen gyógynövényeket tartalmaz a 37 gyógynövényes Arquebuse Water® desztillátum?
Angyalgyökér, apróbojtorján,árnika, betonikafű, borsmenta, búzavirág, cickafarkfű, csomós görvélyfű, édeskömény, ezerjófű, fehér mályva, fehér üröm, fekete nadálytő, fekete üröm, füstikefű, gombaernyő, izsóp, kamilla,kasvirág,kasvirág gyökér, körömvirág, lándzsás útifű, levendula, mezei zsurló, orbáncfű, orvosi veronika, orvosi zsálya, réti legyező, réti margitvirág, százszorszép, szemvidítófű, szíveslevelű gubóvirág, tejoltó galaj, tölgyfa kéreg, varjúháj, vasfű, vérehulló fecskefű.

Arquebuse Water 75 gyógynövényes esszencia

A 75 féle gyógynövényből készült Arquebuse Water tartalmazza a 37 féle gyógynövényből készült Arquebuse Water gyógynövényeit. Ebből adódóan alkalmazhatja a 37 féle gyógynövényből készült esszencia alkalmazási javaslata szerint is.
De a 75 gyógynövényből készült esszencia még további 38 csodálatos gyógynövényt tartalmaz, amelyek a sebgyógyító, a gyulladás csökkentő és fájdalom csillapító hatásairól is ismertek.
A bőrgyógyász orvosok rendszeresen használják és elismerik a 75 gyógynövényből készült hatóanyagokban rendkívül gazdag Eredeti Arquebuse Water (Eau d’Arquebuse) hatásait, amely a világon egyedül álló összetétellel rendelkezik. Bőrgyógyász orvosok véleménye szerint a rendkívüli eredményekre képes a 75 gyógynövényből készült esszencia.
Reménytelen, elkeserítő, fájdalmas, akár évek óta nem múló bőrproblémákkal szemben is sok esetben rendkívül eredményes!
A 75 gyógynövényből készült Arquebuse Water használata
Fújja a kívánt bőrfelületre naponta többször, akár 5-6-szor, tisztán vagy hígítva. Alkoholra érzékeny bőrűek hígítva alkalmazhatják! Amennyiben így is érzékeny a bőre az alkoholra abban az esetben ne használja a terméket. Ha a termék bármelyik összetevőjére érzékeny hagyja abba a termék használatát! Száraz hűvös helyen, gyerekektől elzárt helyen tárolja!
A 75 gyógynövényből készült Arquebuse Water-t használhatja úgy is, mint a 24 vagy a 37 gyógynövényből készült Arquebuse Water gyógynövény kivonatot.
A 75 gyógynövényből készült eredeti Arquebuse Water (Eau d’Arquebuse)használat kizárólag külsőleg engedélyezett!
Az bőrgyógyász orvosok, más orvosi vélemények, természetgyógyászok, és mások által írt tapasztalatok nem használati javaslatok. A használati javaslattól eltérő módon való alkalmazást kizárólag orvosa vagy a saját felelősségére teheti!
Milyen gyógynövényeket tartalmaz a 75 gyógynövényes Arquebuse Water® desztillátum?
Acsalapu, áfonyabogyó, angyalgyökér, apróbojtorján,árnika, betonikafű, bodzavirág, boróka bogyó, borsmenta, búzavirág, centella, cickafark fű, citromfű, csabaire, csalánlevél, csarabfű, csipkebogyó, csomós görvélyfű, diólevél, édeskömény, ezerjófű, fagyöngy, fehér mustármag, fehér üröm, fehér árvacsalán, fehérmályva, fekete kömény, fekete nadálytő, fekete üröm, földi tömjén, füstikefű, gombaernyő, gubóvirág, gyermekláncfű, hibiszkusz, izsóp, kakukkfű, kálmosgyökér, kamilla,kasvirág, kisvirágú füzike, körömvirág, lándzsás útifű, levendula, libapimpó, martilapú, medveszőlő levél, mezei zsurló,mórmályva, narancsvirág, ökörfarkkóró, orbáncfű, orvosi veronika, orvosi zsálya, palástfű, perilla, réti legyező, réti margitvirág, rozmaring, rózsaszirom, sáfrányos szeklice, sédkender, somkóró,szagosmüge, százszorszép,szemvidítófű, sziki kamilla, tejoltó galaj, tölgyfa kéreg, tyúkhúr, vadárvácska, varjúháj, vasfű, vérehulló fecskefű, vízitorma.
Megrendelés: 30 8331927
vagy a webáruházban:
webshop

Az Arquebuse Water® kozmetikai termék, amely kizárólag külsőleg használható! Semmilyen kémiai anyagot, tartósítószert, színezéket, szintetikus illatanyagot nem tartalmaz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése