PEDIKŰR - LÁBÁPOLÁS

PEDIKŰR - LÁBÁPOLÁS AZ ÁPOLT, SZÉP,

PIHE-PUHA LÁBAKÉRT


  Egy alapos pedikűr minden évszakban szükséges akkor is amikor éppen téli hideg van és a cipő eltakarja a lábunk, tavasztól meg elengedhetetlen, hogy a nyitott cipőben a szép, egészséges, sima lábunk látsszon.


                                
A pedikűrt egy illatos, masszírozó pezsgő lábfürdővel kezdjük ami ideális a fáradt lábaknak, ellazítja az izmokat, serkenti a bőr vérellátását, javítja a vérkeringést, a benne lévő tengeri só és a szódabikarbóna méregtelenít, fertőtlenít és felpuhítja a bőrt, az illóolajok fertőtlenítik a lábakat közben kellemes érzetet biztosítanak.
  
A kellemes lábáztatás után jön a lábak és lábfejek radírozása, ezzel tovább puhítjuk a bőrt és az elhalt hámsejteket leradírozzuk. A bőrkeményedéseket szikével, reszelővel eltávolítjuk.
Ezután a körmök kezelése következik, a körmök levágása, formázása, az esetleges bőr feltolása.

Majd a pedikűr legkellemesebb része a lábmasszázs vitaminokban gazdag krémmel, olajjal ami táplálja és hidratálja a bőrt. A lábak mindenki szeret nemcsak kellemes, de az egész testre, lélekre jó hatással van. Felfrissíti az izmokat, a bőrt, a vérkeringést, az idegrendszert lenyugtatja és csodálatos közérzetet teremt. 
Ezután a csodás élmény után aki kéri jöhet a lakkozás vagy gél lakkozás.



PARAFFINOS LÁBÁPOLÁS


A paraffin pakolást a gyógyászatban már régóta használják különböző reumás, mozgásszervi betegségek kezelésére, hőkezeléses eljárás, amely csillapítja a fájdalmat, fokozza a vérellátást és a helyi anyagcserét. Rendkívüli hőtároló tulajdonságokkal rendelkezik, tágítja a pórusokat, fokozza a vérkeringést, erősíti a kötőszövetet és lehetővé teszi a hidratáló, tápláló krémek felszívódását. A kezelés hatására a száraz, durva és repedezett bőr puha, bársonyos és rugalmas lesz. A téli időszakban a kiszáradt, kirepedezett, megviselt bőrnek igazi felüdülést nyújt.
A paraffinos lábápolás menete:
- fertőtlenítős lábmosás
- a láb radírozása
- tápláló krémmel való ápolás
- a láb belemártása a meleg paraffinba 2-3-szor
-  meleg dunsztba tesszük 15-20 percre
- az eltávolítás után átkrémezés és a láb masszázsa
A végeredmény azonnal látható, érezhető: puha, vitaminokkal feltöltötté varázsolt lábak. A paraffinos lábápolást érdemes kúraszerűen alkalmazni 1-2 hetente a tartós eredmény érdekében.
Bejelentkezés:
www.lilakozmetika.hu

06/308331927 vagy online:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése