Mit árul el rólad a körmöd színe?




Milyen színű a körmöd? Fekete? Ezüst? Piros? Mintás vagy sima? Tudtad, hogy a köröm színe nagyon sokat elárul a viselőjéről?





1. Vörös


Ha vörös a körmöd, az azt jelenti, hogy intelligens, érzékeny, büszke, magabiztos, szexi, vakmerő, kedves és kalandvágyó vagy, akivel könnyű szót érteni.


2. Sárga


A sárga szín melegséget áraszt, a napot szimbolizálja. A sárga azt jelenti, hogy spontán, egyenes és független vagy, akinek különleges érzéke van a divathoz.


3. Rózsaszín

Ha a rózsaszín mellett döntesz, akkor te igazán nőies és fiatalos vagy, aki kifogástalanul ápolt.

4. Lila

A lila egy igazán előkelő szín. Ha ilyen színű a körmöd, akkor olyan magabiztos vagy, hogy bárhol viselhetnéd a királyi koronát is. Individualista, kreatív és művészi típus vagy.

5. Fekete

Kifinomult, divatos és érzékeny, az életed csupa izgalom. Azok a nők akik feketére szeretik festeni a körmüket általában csendes, visszahúzódó, kedves teremtések akik ha kell igazán tudnak gyűlölni, hidegek, cinikusak, de egyenesek, gyorsan tanulnak és csodálatos a memóriájuk.

A csábítás az életük része

6. Természetes

Csak úgy, ahogy van! Semmi szín, semmi dísz. Nincs időd ilyenekre, és nem is érdekel annyira a divat és a trendek.

7. Arany

Elbűvölő, kifinomult, ragyogó, aki követi a divatot, és ez az egyik fegyvered, hogy a figyelem középpontjába kerülhess. Tisztaság, bátorság, nemesség.  Az egyetlen dolog, ami a körmeidről visszatükröződik: az egyéniséged.

8. Natúr

Ha Jennifer Aniston rajognó vagy, akkor ez a Te színed! Egyszerűen nőies, szép és ragyogó természet, aki megkap mindent anélkül, hogy a különböző trendekkel kitűnne a többiek közül.

9. Burgundi


Klasszikus ragyogás, mély és sötét, mint egy jó bor. Erős egyéniség, aki szereti a kihívásokat.

10. Neon színek

Az élet túl rövid – ez a mottód – élni kell! Energikus vagy, aki mindig a buli középpontjában van, azonnal cselekszel és mindenkit mosolyra fakasztasz.




KÖRÖMTREND - Színes, hosszú, mintás – minden jöhet 2017-ben! 

Az idei körömtrenddel nem lesz nehéz dolgunk. Gyakorlatilag minden jöhet: színes, köves, mintás. Ráadásul még a formájára sem kell odafigyelni, mindenkinek az a jó, ami neki a legjobban áll! 

Az idei év vége a lekerekített formák és a sötét színek jegyében telt. Persze ilyenkor, télen mindig a sötétebb színek dominálnak, de idén használhatjuk nyugodtan a feketét akár tavasszal is, csak bolondítsuk meg mondjuk egy kis rózsaszínnel. Aki bátrabb, tehet bele néhány követ is, nagyon vagány lesz a végeredmény. Az sem baj, ha hosszú a köröm és sötét, idén ezzel is hódíthatunk! 

De nem csak a színeket, hanem a mintákat is kombinálhatjuk. A geometriai formák nagyon feldobják a körmöket, pláne, ha különböző színekkel készítjük el. 

Aki ragaszkodik a hagyományos franciához, annak sem kell mindig ugyanolyat választania, hiszen idén divatosak lesznek azok a körmök, amelyeknek a végei nem valamilyen másik színnel, hanem mondjuk csillogó kövekkel vannak díszítve. 

Nyáron a világos, élénk színek dominálnak majd, amelyeket virágmintával vagy keleties díszítéssel is kombinálhatunk. Bár már 2016-ban is teret hódított a kétféle minta, idén aztán szabadjára engedhetjük a fantáziánkat és akár különböző mintákat is festhetünk a mutató, gyűrűs és kisujjakra. A lényeg, hogy a színek harmonizáljanak!

Forrás: Beauty Forum 
Képek: Pinterest


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése