Mikrodermabrázió - Bőrcsiszolás

Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)
Gyémántfejes Mikrodermabrázió

Vége az erős nyári napsugárzásnak, itt az ideje, hogy az egyik leghatékonyabb "fegyvert" vessük be a bőrünk megújítására, megfiatalítására.
*** Hetente 1x 3 héten keresztül a gyémántfejes mikrodermabráziós géppel lecsiszolom az elhalt hámréteget - így a bőr fellélegzik, hatásosabban szippantja be a neki szükséges hatóanyagokat a Hideg- és fényterápiás ULTRAHANGGAL.
Amiire jó:
* fáradt, ráncos bőr
* pattanásos, zsíros, miteszeres, tisztátalan bőr
* sebhelyek halványítása
* pigmentfoltos bőr
* laza, petyhüdt bőr,
* napkárosodott bőr,
* egyenetlen bőr,
* érdes, megvastagodott bőr,
* tág pórusok normalizálása


Bejelentkezés: 06/30 833 1927
online: http://u4.hu/x/idpontfoglals

Mikrodermabrázió-bőrcsiszolás


Mit jelent a mikrodermabrázió?

A mikrodermabrázió jelenleg a leghatékonyabb bőrcsiszolás, melynek során a bőr legfelső, elhalt hámrétegét távolítjuk el.
Miért szükséges a bőrünknek a mikrodermabrázió?
Testünket a bőrünk felszínén lévő vékony elhalt hámréteg védi meg a külső behatásokkal szemben (pl. víz, napfény, vegyi anyagok, stb.).
Ez a védelem annyira tökéletes, hogy megakadályozza a bőr számára szükséges anyagok, pl. vitaminok hidratáló, tápláló készítmények bejutását a mélyebb rétegekbe. Ezért van, hogy hiába kenjük be magunkat a legdrágább krémekkel, hatásukat nem tudják látványosan, és tartósan kifejteni, mivel a hatóanyagok nagy része ebben az elhalt, kiszáradt sejteket tartalmazó bőrfelszínben szívódik fel, és nem jut le a bőr mélyebb rétegeibe, ahol a még életképes sejtek igazán hasznosítani tudnák.
Amikor ajánlott:
* Akne
* Aknés sebhelyek
* Öregedési foltok
* Bőrmegnyúlás jelei
* Finom vonalak és ráncok
* Nap által károsított bőr
* Egyenetlen bőr textúra
* Durva bőr textúra
* Bőr pórusok méretének minimalizálása
* Bőr tónusának megfiatalítása
A kezelési idő 10-30 perc. Attól függően változik, hogy arcot, nyakat, dekoltázst, vagy akár mindhármat egyszerre kezeljük.
Javulás már az első alkalom után tapasztalható, a bőr puhább tapintású, üdébb színű, szinte "lélegzik". Ahhoz azonban , hogy a bőr felszínéről a szükségtelenül megvastagodott, elhalt réteget eltávolítsuk, több alkalomra van szükség. A kezelések előrehaladtával tapasztalni fogod, hogy bőre szinte újjászületik, simább puhább tapintásúvá válik.
A kozmetikai krémek, készítmények felszívódása, hatása lényegesen eredményesebb lesz. Mitesszeres bőr esetén a kellemetlen, zsíros hatás eltűnik, csökken. A pigment foltok eltűnnek, halványodnak.
Bejelentkezés: 06/30 833 1927
Online: http://u4.hu/x/idpontfoglals



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése