Zsírbontás, Cellulitkezelés - lilakozmetika.hu

Zsírbontás, Cellulitkezelés - lilakozmetika.hu

Ultrahangos Zsírbontás, Cellulitkezelés, Alakformálás

* ULTRAHANGOS ZSÍRBONTÁS alakformáló gyógynövényes speciális géllel ami segít a cellulit kezelésében, a bőrfeszesség megtartásában, a zsírpárnák feloldásában.
Tartósítószer mentes, minden bőrtípusra alkalmazható.

* NYIROKMASSZÁZS ami segít a zsírbontásban, méreganyagok kiürítésében, csökkenti a narancsbőrt, sokszorosára felgyorsul a nyirokkeringés, vérkeringés, felgyorsul az anyagcsere erősíti az immunrendszert.
* INFRASZAUNA 30 perces - MÉREGTELENÍTŐ TESTTEKERCSELÉSSEL
Az infraszauna az egyetlen hely, ahol testünk nem kívülről befelé, hanem belülről kifelé melegszik fel. Olyan, mint egy inkubátor a felnőtt szervezet számára!
Egy 30-40 perces infraszaunázás alatt akár 600-800 kalóriát is elégethetünk: ez egy 15 km-es futótréningnek felel meg!
Az infraszauna az egyetlen eszköz, ami természetes úton, mindenféle mellékhatás nélkül gerjeszt a szervezetben gyógyító "lázat"! Mivel az in-fraszaunázás által emelkedik a test hőmérséklete, mesterséges láz alakulki. Miközben a test elkezd a láz ellen védekezni, természetes módonerősödik az immunrendszer.
Egy 10-15 alkalmas infraszauna-kúra alatt a bőr 5-10 évet fiatalodhat!
Az infraenergia a levegőt, mint közvetítő közeget nem használja, hanem közvetlenül behatol a szilárd anyagokba, és felmelegíti azokat, így akár felöltözve is szaunázhatunk, a hatékonyságon semmit nem csökkent!
A testtekercselés egy olyan hatékony testkezelés, amelynek kúraszerű alkalmazása méregtelenítő hatású, illetve jelentős körméret csökkenést eredményez már az első alkalomtól, valamint cellulit megszüntetésére is kiváló. Ezenkívül hatékonyan alkalmazható a bőr tapintásának finomítására, a nyúlási-, hízási-, fogyási problémák kezelésére, a laza bőr feszessé tételére, s egyúttal a bőr megszépítésére.
A testkezelés lényege, hogy a testre egy hatóanyagokban gazdag, melegítő thermo zselét visznek fel, majd fóliával tekerik be. Ezután félórás melegítőágyban történő relaxáció következik. Ezen idő alatt a páciens először melegségérzetet, később belső hűvösségérzetet észlel az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés következtében. A kezelés hatására ténylegesen a tápértékek négyszeres égetése jön létre közvetlenül a problémás helyeken, de csak akkor, amikor kevés tápérték van a vérben. Ezért nagyon fontos, hogy ezzel a karcsúsító kezeléssel egyidejűleg kalóriaszegény,és ballasztanyagokban gazdag diétát alkalmazzunk.

* 10 PERCES FLABÉLOS ami 50 perces edzésnek felel meg megerőltetés, izzadás nélkül, átmozgatja az egész test izomzatát, fogyaszt, izmosít, serkenti az anyagcserét, méregtelenítést.

Már az első kezelés is hatásos!!!
Kezelési idő 1,5 óra
Ára: 1 kezelés 4500 Ft
10 alkalmas bérlet vásárlása esetén + 2 kezelés ingyen van!
Bejelentkezés: 06/30 8331927 vagy a fb-on

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése